TORNA EL “MERCALLIBRE” A L´ESCOLA!!!

Arribem a final de curs i tornem a convocar el “Mercallibre” amb la finalitat de reutilitzar els llibres que siguin susceptibles de ser reciclats. Adjuntem el llistat de llibres pel curs 2017-2018 on podreu veure quins són els llibres que es poden reutilitzar. Les famílies que ho desitgin els podran vendre/comprar/intercanviar el dia 22 de Juny en horari de 17:00 a 18:00.

La normativa del “ Mercallibre” es la següent:

1.-L’ AMPA en cap cas es fa responsable d´aquesta compravenda entre les famílies. Només és organitzadora del “Mercallibre”.

2.- Les famílies assumeixen la responsabilitat de revisar abans de la compra l´estat dels llibres, així com el codi ISBN que els identifica.

3.- Per tal d´evitar la competència entre famílies, l´AMPA  marca un preu per llibre en funció de l´estat del mateix. Aquest preu restarà a criteri entre el comprador/venedor, però anirà al voltant de 10€ pels llibres en bon estat i sense subratllar, 5€ pels llibres més desgastats o guixats i 2€ pels llibres de lectura.

4.- El “ Mercallibre” tindrà lloc al pati de l´escola. L´entrada i sortida es farà per la porta d´accés del carrer Agricultura/Gran Via ( la de la rampa ).

Aquelles famílies que no estiguin interessades en la compravenda però vulguin participar del projecte de reutilització deixant en dipòsit de l´AMPA els llibres que ja no utilitzaran els seus fills, ho podran fer el mateix dia del “Mercallibre” dipositant-los en un lloc que es destinarà a tal efecte. L´AMPA  intentarà, en funció del número de llibres que es recullin, fer un dipòsit per poder continuar amb el projecte de reciclatge.

A.M.P.A. Escola La Caixa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s