COMPRA DE LLIBRES PEL CURS 2018-2019

Com cada any us fem arribar també informació relacionada amb la compra de llibres de text pel curs vinent. Continuarem amb el mateix proveïdor de llibres, l’empresa Llibres Text, S.L.

Si sou socis de l’AMPA us beneficiareu del descompte següent:

  • 5% en els llibres d’infantil i de lectura (màxim permès per llei)
  • 15% a la resta de llibres

La quota de l’AMPA serà de 30€ i es pagarà juntament amb la compra de llibres per gaudir d’aquest descompte.

El llistat i el preu dels llibres el podeu veure al següent enllaç

Hi haurà dues modalitats de compra:

 MODALITAT 1:


Dia 29 de juny compra presencial a l’escola de 9:00-14:00 i de 15:30-17:00h. IMPORTANT: en cas d’estar interessats en aquesta opció, agrairem que ompliu el paper inferior per fer la pre-reserva i el poseu a la bústia de l’AMPA fins el dia 11 de juny o envieu un mail a ampalacaixa@gmail.com. Si no NO ES GARANTEIX QUE PODEU COMPRAR ELS LLIBRES.

 En/Na _________________________________________________ alumne/a del curs ________ estic interessat/da en comprar els llibres de __________ el proper dia 29 de juny a la sala d’audiovisuals de l’escola.

Signat :

Pare/mare/tutor

MODALITAT 2:


Via on-line del 2 de juliol al 15 de juliol. En aquest cas, els llibres es lliuraran a la mateixa escola el dia 5 de setembre de 9:00 13:30h.

Per fer la reserva on-line de llibres heu de seguir les següents instruccions:

  • Entrar a la página web llibrestext.com
  • Accedir a la pestanya “alumnes” (part superior de la pàgina web). S’obrirà una pantalla on demana el número facilitat pel centre.  EL NÚMERO ÉS 18650
  • Clicar “nou usuari” per poder-vos registrar i empleneu les dades sol.licitades, o entreu a “usuari ja registrat” en cas de que vulgueu consultar dades o fer una nova reserva.
  • Un cop enregistrats, posar el nom de l’alumne i triar el curs que realitzarà. Clicar a “alta nova reserva”. S’obrirà el llistat dels llibres del curs triat. Podreu escollir els que necessiteu. Fent clic sobre la descripció veureu la foto. Un cop feta, assegureu-vos que és correcta. Podeu modificar la reserva abans de fer la confirmació i acceptar.
  • La quota d’AMPA NO és obligatòria, però garanteix el descompte en els llibres. En el cas de tenir més d’un fill, la quota es farà efectiva a la primera reserva i a la següent haureu de clicar “ja soc soci” i introduir el número de reserva on l’heu pagat per poder continuar gaudint del descompte.
  • Triar la forma de pagament: targeta, transferència bancària o codi de barres. En aquesta última opció podeu triar fraccionar-lo en dues vegades (juliol i agost). Un cop triat, rebreu un correu informant-vos de la vostra reserva. Les reserves que es facin amb codi de barres o transferència trigaran entre 24 i 48 hores en aparèixer confirmades.

NOTA: per fer devolucions o comunicar una incidència haureu de seguir els passos que trobareu a la pestanya “devolució/incidència”. Aquestes es podran fer en un termini de 15 dies una vegada rebuts els llibres. Un cop passat aquest termini no s’admetran devolucions.

Si en el moment de la recepció, en l’albarà de continguts trobeu que us notifiquen que hi ha un llibre pendent, aquest el rebreu directament a l’escola.

Per a dubtes, podeu contactar am LLIBRES TEXT S.L. a través del correu o telèfon:

info@llibrestext.com o telf. 972527427 (tenint a mà el número de reserva)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s